• Újbudai Sportház Sport 11 Uszoda - Úszás, úszásoktatás, versenyúszás, vízilabda előkészítő
  • Újbudai Sportház Sport 11 Uszoda - Úszás, úszásoktatás, versenyúszás, vízilabda előkészítő
  • Újbudai Sportház Sport 11 Uszoda - Úszás, úszásoktatás, versenyúszás, vízilabda előkészítő
  • Újbudai Sportház Sport 11 Uszoda - Úszás, úszásoktatás, versenyúszás, vízilabda előkészítő
  • Újbudai Sportház Sport 11 Uszoda - Úszás, úszásoktatás, versenyúszás, vízilabda előkészítő
  • Újbudai Sportház Sport 11 Uszoda - Úszás, úszásoktatás, versenyúszás, vízilabda előkészítő
Joomla Slide Menu by DART Creations
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa367
mod_vvisit_counterTegnap108
mod_vvisit_counterEbben a hónapban2028
mod_vvisit_counterMúlt hónapban4626
2017 Őszi tanfolyamaink

Tisztelt Szülők!

Úszásoktatás első napja: 2017. szeptember 4. (hétfő)

2017  szeptember - október hónapban kisvizes kezdő, haladó, mélyvíz előkészítő, mélyvizes kezdő és haladó úszótanfolyam csoportokat indítunk, melyre szeretettel várunk minden gyermeket 4 éves kortól! Kínálatunkban megtalálható a hétköznapi, a hétvégi, a heti két, illetve az egy alkalmas úszótanfolyam is, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő úszásoktatás lehetőségét.

Helyszín: XI. kerület, Sport 11 Újbuda Uszoda

Jelentkezés: jelentkezési lap (baloldalon, legalsó menüpont) kitöltésével és emailen történő elküldésével

Figyelem! Az úszásoktatás csoportok létszámai maximalizáltak (kezdő úszásoktatás max. 8 fő / oktató), a helyeket jelentkezés sorrendjében töltjük fel!

Minden fontos információt megtalálnak a plakáton, illetve minden felmerülő kérdésükre választ kaphatnak a bővebben gombra kattintva.

Szeretettel várjuk régi, és leendő, új tanítványainkat egyaránt!

Hogyan tudjuk megközelíteni a helyszínt?

Autóval: Létesítményünket, az Egér útról lekanyarodva, a Balatoni úton (7-es út) továbbhaladva lehet megközelíteni. A Kánai úti lehajtó a díszfaiskola után, a jobb oldalon lesz, uszodánk a Tópart lakóparknál, festői környezetben, a horgásztó közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A parkolni a környéken, és a hatalmas parkolónkban egyaránt díjmentesen lehet.

Tömegközlekedéssel: Kosztolányi Dezső tértől induló 187-es busszal (a Kánai útnál, vagy a Tippan utcánál kell leszállni), vagy a Bécsi úttól induló, az egész várost átszelő 41-es villamossal tudnak érkezni (Kőérberek megálló).

Mi az alsó korhatár?

4 éves kor. Fontos, hogy a szobatisztaság alapfeltétel!

Szoktunk kivételt tenni, és 3 - 3,5 éves (nagyon ritkán 2,5 éves) gyermekek is szoktak hozzánk járni, főként testvérek. Mindig a szülőnek kell tudnia, hogy érdemes-e megpróbálni a tanfolyamra járást. Általánosságban elmondható, hogy akik már óvodába járnak, azokkal nem szokott „probléma” lenni.

Milyen felszerelésre van szükség az oktatáshoz?

Úszódresszre / úszónadrágra, köntösre /törölközőre, papucsra, úszósapkára (ha a gyermek szemébe lóg a haja).
Az úszószemüveg használatát kezdő csoportoknál nem javasoljuk, hiszen fontos, hogy a gyermek úszószemüveg nélkül is képes legyen tájékozódni a víz alatt, ez a nyaralásokkor igen jól jöhet.

Úszósapkából kisméretű (gyermek méret), szilikon úszósapkát javasoljuk, mert az nem fog lejönni az oktatás során, és leginkább ez tartja szárazon gyermeke haját.

Mikor kell érkeznünk az oktatásra?

Az oktatás pontos megkezdése érdekében, kérjük, érkezzenek időben az uszodába! Ez az oktatás kezdési időpontja előtt kb. 15 perc.

Hol öltözzünk át?

Öltözőszekrényekhez kulcsot a recepción tudnak igényelni. Az öltözők használata díjmentes. A kulcs átvétel 2.000 forintos kaució ellenében történik, ezt a kulcs leadásakor a recepción visszakapják.

Kisgyermekeknél, akiknek segíteni kell még az öltözéskor, mindig a szülő neme dönti el, hogy melyik öltözőbe kapja a kulcsot. Tehát ha az anyukával jön a kisgyermek, akkor a női, ha az apukával, akkor a férfi öltözőben öltözzenek!

Hol gyülekezünk úszásoktatás előtt?

Gyülekezés az óra megkezdése előtt 5 perccel, az oktatómedence előtt az uszoda előtérben történik, a bekötőfolyosónál (a széles földszinti folyosóról balra fordulva), a fal mellett. Kérjük, hogy a gyülekező idejére már öltöztessék át gyermekeiket! A medencetérbe az oktatók kísérik a gyerekeket.

Milyen csoportjaink vannak?

Egyszerre egy időben több csoportunk, több oktatóval dolgozik. Általában kisvízben: teljesen kezdő, újra kezdő, haladó, mélyvíz előkészítő. Mélyvízben: kezdő, haladó (versenyző előkészítő), versenyző. A testvéres családoknak ez kifejezetten kedvező, mert a testvéreknek nem kell várniuk egymásra, és nincs üres járat, mindenki egyszerre tud úszni akkor is, ha nem egy szinten van a testvérek úszás tudása.

Melyik csoportba kerül a gyermekem?

A hozzánk járó gyermekeket tudásszint szerint szoktuk besorolni. A jelentkezési lapon a szülő jelöli be az általa gondolt csoportot, leggyakrabban a telefonos beszélgetésünknek megfelelően.

Azokat a gyermekeket, akik eddig nem hozzánk jártak, és nem ismerjük őket, az első alkalomkor felmérjük, és besoroljuk. Próbálunk mindenkit a lehető legjobb csoportba tenni, hogy a lehető legnagyobb fejlődést érjük el. Elő szokott fordulni, hogy teljesen kezdő gyermek, nem teljesen kezdő csoportba kerül (ha sokat jártak strandolni, sokat nyaraltak vízparton, esetleg 6-7-8 éves, tehát idősebb gyermekről van szó).

Azok a gyermekek, akik hozzánk járnak, nem csak az új szezonkor léphetnek feljebb, bármelyik csoportba, hanem évközben is, hiszen a gyermekek nem azonos ütemben fejlődnek (életkortól, fejlettségi szinttől stb. függően).

Milyen létszámúak a csoportjaink?

Teljesen kezdő csoportjainknál a maximális létszám 8 fő / oktató. Ennél, a vízhez szoktató csoportnál a leglassabb az oktatás folyamata, ezzel az alacsony létszámmal biztosítjuk a megfelelő, gyors fejlődést a gyermekeknek. Ha ezt a létszámot átlépnénk, akkor vagy nem veszünk fel az érintett csoportba több gyermeket, vagy két fő oktató foglalkozik a csoporttal.

Haladó csoportoknál 10 fő körül mozog a csoportunk, de max. 12 fő. Itt már a gyermekek kettes, vagy hármas oszlopban képesek végre hajtani a feladatokat, sokkal folyamatosabb, intenzívebb az oktatás.

Összességében elmondható, hogy minél jobban, minél gyorsabban úszik a gyermek, tehát minél magasabb technikai szinten van, úgy növekszik csak a csoportlétszám, max. 8-tól (kezdők), max. 16-ig (mélyvizes versenyző előkészítő csoport, folyamatos úszástudással).

A csoportlétszámaink azért ennyire alacsonyak, mert kiemelten fontosnak tartjuk a minél gyorsabb fejlődést, és a minél magasabb szintű technikai végrehajtást.

Mit várhatunk a tanfolyamtól?

Egy átlagos gyermeket (aki nem retteg a víztől, minimum 4 éves, és idegrendszerileg – értelmileg alkalmas), teljesen kezdő szintről, egy év alatt, minimum egy úszásnemre meg szoktunk tudni tanítani, hosszabb kihagyás (betegség, vagy elutazás) nélkül. Valamikor kettőre is. Több, mint 10 éves működésünk óta, számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, és a szülők elégedettek szoktak lenni a gyermekek fejlődési ütemével.

Hogyan oktatunk?

Röviden: nagyon hatékonyan, egymásra épülő csoportokkal, szisztematikus rendszerben, nagy tapasztalattal.

A kicsiknél pedig emellett nagyon játékosan. Fontos, hogy a gyermekek ne oktatásnak, hanem játéknak fogják fel az úszásoktatást. Pl. a gyermekeknek nem azt mondjuk a lebegés tanításánál, hogy most „lebegni tanulunk”, hanem hogy most mesenézőset játszunk. Felfekszünk a víz tetejére, mint egy kis csillag, és a plafonon mesét nézünk. Mindenki végig gondolja, milyen mesét fog látni, és a végén elárulja, hogy mit látott.

Ezen kívül játszunk vonatosat, autóversenyzőset, cirkuszosat, kígyósat, tutajosat, kincskeresőset, tűzoltósat, és még sorolhatnánk. Emellett rengetek segédeszközt, és játékot is „bevetünk”: hullahopp karikák, kislabdák, nagy labdák, merülő játékok, úszó játékok, spriccelő játékok, kis deszkák, nagy deszkák, halacska formájú deszkák stb.

Fontos, hogy kisvízben, az összes csoportunk oktatója a vízből oktat, tehát a mélyvíz előkészítő csoportoké is, mert hisszük, hogy csakis így lehet hatékonyan oktatni. A vízben meg tudjuk fogni a gyermek végtagját, el tudjuk fordítani a gyermek fejét, sokkal eredményesebben tudunk hibákat javítani. Nálunk elfogadhatatlan az, hogy az oktató lustaságból nem megy vízbe.

Nálunk minden csoportnak saját, megszokott oktatója van, aki figyelemmel kíséri, és felel a gyermekek fejlődéséért az év során. Oktató váltás a csoportoknál nem jellemző (ezt nagyon fontosnak tartjuk), ilyen csak nagyon ritka esetekben szokott előfordulni: pl. tartós betegség, szülés, külföldi tanulmányi, vagy munkalehetőség.

Nagyon fontos, hogy már a kezdetektől versenytechnikát oktatunk.

Mit jelent a versenytechnika az oktatási folyamat során?

Már a legkisebbeknél is a versenyúszás és versenytechnika alapjait fektetjük le.

Nem azért, mert mindenkiből élversenyzőt nevelünk, habár soha nem lehet tudni, hogy melyik tanítványunknak, mikor jut később eszébe, hogy vízilabdázzon, triatlonozzon, öttusázzon, vagy szinkron ússzon komolyabb szinten. De az is lehet, hogy valaki felnőtt korban dönti el, hogy át szeretné úszni a Balatont, vagy teljesíteni szeretné az Ironman-t.

Az oktatási folyamat legvégén, a verseny technika azt jelenti, hogy a lehető leggazdaságosabban úszik a gyermek: adott távot, a lehető legnagyobb sebességgel, a lehető legkisebb erőkifejtéssel tesz meg, egy adott úszásnemben.

Részletesen a módszereinket nem fejtjük ki, de olyanokra kell gondolni, hogy már a siklást is lezárt fejjel, a gyorsúszás kartempóját oldalhúzás-vállérintéssel és kivárással, a gyorsúszás levegővételét teljesen átfordulva a hátunkra, a hátúszást kivárásos kartempóval, a mell kartempót a mellkas alá beforgatva tanítjuk, vagy a mell lábtempónál a sarkat húzzuk fel a térd helyett stb.

Így számtalan, más úszóiskolánál megjelenő tipikus technikai hibát kerülünk el, mint pl.: nem megfelelő vízfekvés, ütemhibás hát és gyorsúszó kartempók, gyorsúszó levegővételnél a fej előre megemelése, nyújtott karú mellúszás stb.

Alapelvünk: „Ha már „úgyis” oktatunk, akkor a lehető legtökéletesebb technika átadására törekszünk, és ennek alapjait a legkisebbeknél már le kell fektetni!”

Más úszóiskolánál már mélyvízben úszik a gyermekem, most miért „kisvizes” mélyvíz előkészítőbe sorolták?

Röviden: mert valamely úszásnemben, vagy úszásnemekben durva hibával úszik, amit mélyvíznél nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kijavítani.

Fontos, hogy számunkra az úszástudás egy adott úszásnemben, a szabályos technikával végrehajtott úszást jelenti. A „hasonló kartempó”, a „mindent tud a gyermek, csak szabályosan levegőt venni nem”, az nem úszástudás a mi értelmezésünkben.

Mi ebből a szempontból másképp oktatunk, mint a többi úszóiskola. Sokkal „könnyebb” mélyvízbe dobni a gyermeket, és ott „oktatni” őt, mert ott magasabb csoportlétszámmal tud dolgozni egy oktató, és az anyagilag jobban megéri az úszóiskolának. Mi ettől a hozzáállástól teljes mértékben elhatárolódunk.

Tapasztalatunk szerint, kisvízben sokkal hatékonyabban tudunk hibát javítani (ezt fentebb már kifejtettük: az oktató a vízben meg tudja fogni a gyermek végtagját, fejét stb.). A mélyvíznél a mélyvizes edzőink és oktatóink a partról oktatnak, ezért nagyobb, esetleg berögzült hibákat csak nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kijavítani.

Mi megtehetjük, hogy a mélyvíz előkészítő csoportunkban az óra első felében mélyvízben, a már kijavított úszásnemet, közel tökéletes technikát gyakoroltatjuk, és az óra második felében pedig egy másik úszásnem technikai elemeit a kisvízben, sokkal nagyobb segítségadási lehetőséggel.

Néhány szülő ezt visszalépésnek tekinti az első percekben, de aztán belátja, hogy ez neki és gyermekének az érdeke is. Mikor meglátják, hogy milyen szép technikával úsznak a tanítványaink ebben a csoportban, akkor elismerően bólogatnak, mikor pedig a nyílt órán szembesülnek a gyermekük fejlődésével, akkor a lélegzetük is eláll.

Számtalan esetben, a más úszóiskolákban megjelenő tipikus, esetleg már valamilyen szinten berögzült technikai hibákat, ebben a csoportban javítjuk ki.

Hogyan kaphatunk visszajelzést a gyermekünkről?

Évente két alkalommal nyílt órákat szervezünk a szülőknek, mely során térítésmentesen megtekinthetik gyermekük egy óráját, fényképezhetnek, kamerázhatnak. Ezt nagy élmény szokott lenni szülőnek – gyermeknek egyaránt, hiszen a gyermekek is nagyon várják, hogy megmutathassák, mi mindent tanultak az elmúlt időszakban.

Első nyílt óránkat mindig decemberben, karácsony előtt, a másodikat júniusban, az iskolai időszak végén szoktuk tartani. Ezen kívül, ha bármelyik gyermekünkkel nehézség merülne fel (pl. viselkedésbeli), azt haladéktalanul jelezzük a szülőnek.

Kik oktatnak?

Nagyon fontos, hogy úszóiskolánkban nem csak a megfelelő szakmai tapasztalat és végzettség az elvárás az oktatók részéről, hanem a gyermek szeretet, és pedagógus készségek is. Hiszen utóbbit a legnehezebb, szinte lehetetlenség megtanulni, ennek „belülről kell jönnie”. Legtöbbünknek tanári / tanítói végzettsége is van, és főállásban iskolában dolgozunk. Az úszásoktatást nem szükséges munkának, elsődleges pénzkereseti lehetőségnek tekintjük, hanem a nap fénypontjának, amikor azt csinálhatjuk végre, amit igazán szeretünk!

Mivel motiváljuk a gyermekeket?

Az összes kisvízes tanfolyamra járó gyermekünk matricagyűjtő (ismeretterjesztő, vagy foglalkoztató) füzetet kap, és az összes úszásóra végén matricát. Hazatérve ezeket a matricákat tudják a gyermekek az albumba ragasztani, mely hatalmas motivációt jelent a gyermekek számára.

Ezen kívül számtalan pedagógia eszközt és módszert, játékokat bevetünk, hogy a gyermekek szeressenek járni hozzánk, és jól érezzék magukat az oktatás folyamán.

A nagyobbaknak plusz edzési, és versenyzési lehetőséget biztosítunk.

Miért nem tartózkodhatnak szülők a medencetérben?

Mert ha 2, esetleg 3 (teljes medence) pályán oktatunk, egyszerre 4-5 oktatóval, oktatónként 7-10 gyermekkel, akkor összesen 28 – 50 gyermek tartózkodik a medencében. Ha mindenkinek bent tartózkodna legalább egyik szülője, akkor legalább ugyan ennyi szülő tartózkodna a medence parton, amire sajnos nincsen elegendő helyünk a medence körül.

Ezen kívül sokkal nehezebb dolgunk lenne a gyermekkel, hiszen a gyermek óhatatlanul is a szülőre figyelne (keresné a szemkontaktust, integetne neki stb.). Ha nem látja a gyermek a szülőjét, akkor a figyelme az oktatóra összpontosul, ez pedig közös érdekünk a szülővel!

Miért fordulhat elő sírás a gyermeknél az első alkalomkor / alkalmakkor?

Általában ez csak a legkisebb gyermekeknél (3-4 éves kor) szokott előfordulni. Gondoljunk csak bele, hogy mit jelent a gyermeknek az első alkalom! Szakemberként a legjobb kifejezés erre a „stressz helyzet”, hiszen nem ismeri az oktatót, nem ismeri a társait, nincs bent a szülője, adott esetben nem ismeri az uszodát és a medencét, furcsa neki, hogy a visszhangzik az uszoda stb.

Azt szoktuk mondani, hogy a sírás mindig a szülőnek szól. Ebből a „stressz” helyzetből próbálnak néhányan sírással kihátrálni. Gondolván: „Ha sírok, azt látja anya, és majd kiment ebből a helyzetből.” Hasonló dolog ez, mint 3 éves korban az óvodai beszoktatás.

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a folyosón történő sírás (esetleg hiszti) után, az oktató ölben beviszi az uszodatérbe a gyermeket, és néhány percen belül megszűnik a sírás.

Több, mint 10 éves működésünk során találkoztunk olyan szülőkkel is, akik nem fogadták el, hogy nem tartózkodhatnak bent, karszalagot vásárolva bejönnek a medence térbe. Legutóbbi esetünk, 2017 tavaszán történt. Az apuka két gyermekével érkezett hozzánk, mikor látta már, hogy az egész oktatást „tönkre teszi” a gyermekek sírása, sokadszori kérésünknek eleget téve kiment az uszodatérből. Az óra után két jó kedvű, mosolygós gyermeket kapott vissza tőlünk, mikor megjegyezte: „Nem gondolta volna. Ne haragudjunk, zseniálisak vagyunk stb.”.

Mi történik, ha mégsem alkalmas a gyermek az oktatásra?

Kis gyermekeknél, 4 éves életkor alatt minden esetben, az első alkalomkor kérjük a szülőket, hogy a folyosón várakozzanak, és ne menjenek messzire.

Ha mégsem lenne alkalmas a gyermek az oktatásra, nem tudjuk őt megnyugtatni, nem együttműködő, nem követi az utasításokat, idegrendszerileg - értelmileg nem alkalmas még az oktatásra, akkor kivisszük, és átadjuk a szülőnek. Ez nagyon ritkán fordul elő, évente talán 1-2 gyermeknél, főként azoknál, akiknél nem tartottuk be a 4 éves korhatárt. Ilyenkor azt szoktuk kérni, várjunk a következő kezdő tanfolyam indulásáig, ami általában pár hónap szokott lenni. Ezért az alkalomért nem számolunk fel költséget, amennyiben befizetett már a szülő, akkor az összeg visszafizetésre, testvéreknél jóváírásra kerül.

Hiányzás, betegség esetén mi történik?

Kisvízben, 1-4 alkalom kihagyása esetén: adott hónapon belül pótlás (A fejlődés szempontjából ez a legjobb a gyermeknek, azonban extrém hosszú betegség esetén, vagy a hónap végén történő hiányzás esetén nem megoldható).

Kisvízben, 1-4 alkalom kihagyása esetén: a következő havi teljes tanfolyamdíj befizetése után a normál órákon felül pótolja a gyermek az előző hónapban kimaradt alkalmakat. (Ez a megoldás is jó a gyermek fejlődése szempontjából. Azonban pótlásos alkalmakat hónapokon át görgetni nem lehet! Ha nem pótolja egy hónapon belül az előző hónapban kimaradt órákat a gyermek, vagy nem tudja az összes kimaradt alkalmat pótolni, akkor az előző havi kimaradt órák elvesznek, nem kerülnek kompenzálásra).

Kisvízben 5, vagy annál több alkalom hiányzása esetén: ahány alkalmat járt a gyermek az adott hónapban, azt szorozza fel a szülő 2500 FT-al, majd ezt az összeget kivonva a befizetett úszótanfolyam árából, megkapja a következő hónapban jóváírásra kerülő összeget. (Fejlődés szempontjából ez a legrosszabb lehetőség, azonban ha pl. a befizetést követően 1-2 alkalom után eltöri a gyermek valamelyik végtagját az iskolában, és mondjuk, adott hónapból három teljes hetet hiányzik, akkor azt csak nehezen lehetne pótolni.).

Mélyvízben a korlátlan alkalom miatt, hiányzáskor a korlátlan pótlás lehetőségét biztosítjuk.

Mikor pótolhatjuk a kihagyott alkalmakat?


A megszokott alkalmakon kívül (amikor egyébként is jár a gyermek):

- kisvízben, hétköznapokon 18:00-tól kezdődő csoportoknál, előzetes bejelentkezés nélkül.

- kisvízben, kedden és csütörtökön 17:00-tól, és szombatonként 09:00-tól kezdődő csoportoknál, kizárólag emailen ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) történő előzetes egyeztetést követően!

Mélyvízben, a korlátlan foglalkozás látogatási lehetőség miatt, nincs jelentősége a hiányzás kompenzálásnak, bármelyik hétköznap, 18:00-tól jöhetnek a gyermekek.

Minden esetben azonos tudásszintű csoportban biztosítjuk a pótlási lehetőséget.

Az oktatás ideje alatt a szülőknek, milyen lehetőséget biztosítanak?

A hozzánk járó gyermekek szülei számára, külön kérésre igazolást állítunk ki, mellyel a pénztáraknál szülői sportos jegy vásárlására jogosultak, így 950 FT-os jeggyel látogathatnak csoportos felnőtt órákat (spinning, aerobik stb.), használhatják a fitness termet, vagy úszhatnak a versenymedencében, esetleg szaunázhatnak.

Az oktatás ideje alatt a testvéreknek, milyen lehetőséget biztosítanak?

A kisebb, tanfolyamra még nem alkalmas testvérek számára, a recepció melletti játszó sarokban biztosítunk ingyenes játék lehetőséget. Nagyobb testvérek az emeleti büfé szintjén, nyugodt körülmények között írhatják leckéiket, tanulhatnak másnapra.

Milyen költségekkel számolhatunk, mennyibe kerül az oktatás?

Az árak összehasonlításakor mindig javasolni szoktuk, hogy az oktatás színvonalát, a csoportok maximális létszámát, az oktatók felkészültségét, a hiányzás kompenzálási lehetőségeket, a helyszínt, annak műszaki tartalmát, valamint az egyéb szolgáltatásokat (pl. matricagyűjtő album, bemutató óra stb.) egyaránt vegyék figyelembe!

Heti két alkalmas kisvizes csoportok: 14.000 FT / fő / hónap (minimum 8 alkalom), testvérkedvezménnyel: 13.000 FT / fő / hó.

Heti egy alkalmas kisvizes csoportok: 9.000 FT / fő / hó (minimum 4 alkalom)

Korlátlan, mélyvízes csoportok: 12.000 FT / fő / hó fix havi tagdíj

Heti egy alkalmas, mélyvizes gyermekeknek: 9.000 FT / fő / hó fix havi tagdíj

Hónap közben, újonnan csatlakozó gyermekeknek, arányosan alacsonyabb, egyedi árat biztosítunk az első hónapra.

Kisvizes csoportoknál amennyiben nincsenek meg a havi minimum alkalmak (8 és 4 alkalom), úgy úszóiskolánk alacsonyabb tagdíjat állapít meg az adott hónapban (pl. decemberi ünnepek miatt, csak három hét oktatás heti két alkalmas csoportoknál 11.000 FT), melyet előre meghirdetünk plakátokon, web és facebook oldalunkon is. Ilyenkor a csökkentett díjainkból további testvérkedvezményt nem tudunk biztosítani.

Mélyvizes oktatós csoportjainknál csak az egy hétnél hosszabb idejű kimaradásokkor csökkentünk tagdíjat (műszaki probléma, szünet stb. esetén), melyre szerencsére nagyon ritkán van csak példa. A versenyző csoport tagdíja egész évben fix.

Hogyan tudok fizetni, és mikor?

Hétköznapi csoportjaink: adott hónap első, heti két (vagy több) alkalmas gyermekeinknél legkésőbb az adott hónap második alkalmakor készpénzben, 17:40 – 17:55, vagy 19:05 – 19:20 Sáry Józsefnél, vagy Sáry Orsolyánál, a recepció melletti játszósarok pultjánál.

Szombati csoportjaink kizárólag átutalással, vagy banki befizetéssel tudnak fizetni. Az átutalással kapcsolatos információkat emailen küldjük.

Ezen kívül lehetőséget biztosítunk szép kártyával, valamint átutalással történő fizetésre is, melynek részleteit emailen tudják egyeztetni a szülők.

Hogyan tartjuk a kapcsolatot?

Minden, oktatással kapcsolatos fontos információt weboldalunkon (www.swimwars.org), facebook oldalunkon, esetenként szülői levelek formájában szoktuk megosztani a szülőkkel. Érdemes weboldalunkat rendszeresen látogatni.

Kérdéseikkel, kéréseikkel, bizalommal fordulhatnak hozzánk személyesen, telefonon (06-30-606-58-72 és 06-30-995-97-47), vagy emailen ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Magánórákat tartanak?

Jelenleg nem. Igény lenne rá, de nem tartjuk korrektnek a szülőkkel szemben, mert a magánóra költsége többszöröse a csoportos óráinknak, és emellett nem fejlődik jobban a gyermek, mint nálunk, az alacsony létszámú csoportjainkban.

Úgy gondoljuk, és tapasztalataink szerint csak abban az esetben van létjogosultsága a magánórás oktatásnak, ha a gyermek testi, vagy értelmi fogyatékkal él, és sokkal nagyobb odafigyelést igényel.

 
Utolsó hónap július 2018 Következő hónap
H K SZ CS P SZ V
week 26 1
week 27 2 3 4 5 6 7 8
week 28 9 10 11 12 13 14 15
week 29 16 17 18 19 20 21 22
week 30 23 24 25 26 27 28 29
week 31 30 31
Hogy tetszik az új weboldalunk?